Helhjärtat - inspirationsdag i Skara

Vår inspirationsdag den 28 september i Skara med rubriken "helhjärtat" blev en dag med många positiva utrop.

Våra föreläsare Kerstin Börjeson och Paul Thorstensson gav sina bilder och tankar utifrån ledorden yrkesstolthet, yrkesidentitet och arbetsglädje. De delade med sig av sin entusiasm och stolthet i att vara kyrkomusiker.

Föredragshållarna Paul och Kerstin

Föredragshållarna Paul och Kerstin

Kommentarerna vid lunchen var att det är kul att fokusera på det positiva. Även eftermiddagens samtal kring dessa ord, kändes kreativa efter en stund. Att hjälpas åt och forma rubrikerna kräver en stunds tänkande, men sedan kom samtalet igång ordentligt.

Gruppsamtal under inspirationsdagen

Gruppsamtal under inspirationsdagen

Dagens inramning med inledning och avslutning i Domkyrkan gav musikalisk påfyllning. Kul att få sjunga tillsammans.

Helena Ambertson