Välkommen till avtalsinformation och konsert 25 augusti

Nu är det nya avtalet klart! 

Torsdagen den 25 augusti 2016 kl 15 kommer vår nya avtalsförhandlare Ingrid Lindgren-Andrén från Stockholm och informerar om det nya avtalet.

Vi är i Mössebergs kyrka, Danska vägen 132 i Falköping. Vi börjar med en kopp trekaffe och sedan blir det information med Ingrid Lindgren-Andrén och tid för frågor och diskussion. Därefter bjuder Skara stifts kyrkomusikerförening på lättare kvällsmat.

Kl 19 är det sommarmusik, ”En resa med Roman” i S:t Olofs kyrka i Falköping.
Medverkande: Dan Laurin, blockflöjt och Anna Paradiso Laurin, cembalo och orgel. 

Dan Laurin är professor och har vunnit grammis för årets klassiska artist, kungliga musikaliska akademins interpretationspris och spelat in en mängd skivor ihop med andra världsartister och turnerat världen runt. Vid besöket i S:t Olof har han med sin fru Anna Paradiso Laurin, cembalo och orgel. De tar med oss på en resa med Johan Helmich Roman. En fantastisk resa som börjar vid ett nerbrunnet kungaslott i Stockholm och låter oss passera London, Rom, Neapel och tyska metropoler för att slutligen hamna i Haraldsmåla i Småland. 

Anmäl dig senast den 17 augusti till helena.ambertson@svenskakyrkan.se
eller på 0708-18 74 28. 
Ange ev specialkost.

Välkommen!

Styrelsen